«bevisst godtroende – taktisk naiv»

Foredragsholder, teamutvikler og inspirator i Trialog ANS

Heisann! Jeg heter Åse Børset og jeg er grunderen bak Trialog ANS.

Jeg brenner for å få folk til å føle seg verdifulle og for at bedrifter skal se de enorme verdiene som faktisk ligger i menneskers særegenheter
. Jeg ønsker å bidra til at menneskers særpreg skal være noe hver enkelt er seg bevisst, ser fordelene med og til og med er stolt av
. Jeg ønsker at bedrifter skal bruke dette til å skape synergier der dere produserer bedre sammen enn hver for dere.

I Trialog får jeg brukt min genuine interesse og innsikt i menneskers potensiale og utviklingsmuligheter. Jeg har antenner for å fange opp stemninger i et team eller en gruppe, og er god på å se hvilke behov og holdninger hvert enkelt medlem har. Slik kan jeg bidra med innsikt for å skape og opprettholde et inspirerende og harmonisk arbeidsmiljø. Jeg er flink med mennesker og ser lett hva som motiverer den enkelte. Ellers trives jeg godt med å være katalysator for kreative prosesser, og jeg vet ofte hva som skal til for å sette folk i kreativ prestasjonsmodus.

Jeg kommer fra nydelige Rindal, her jeg bor med mann og barn
. Jeg har en bakgrunn fra forsvaret, har jobbet som selvstendig næringsdrivende og jobber i dag som lærer og MOT-koordinator
. Ellers har jeg akkurat fullført NLP Master Practitioner, coach nivå II, er sertifisert bruker av kommunikasjons-og preferansekartleggingsverktøyet Diversity Icebreaker og autorisert JTI-konsulent.

Jeg har en styrke innen formidling, og trives best i uformelle omgivelser, når jeg sammen med andre entusiastiske mennesker kan drive ideer framover og skape forandring. Det står i overskrifta at jeg jobber under mottoet «bevisst godtroende og taktisk naiv». Med det så mener jeg at jeg bevisst velger å tro at folk er grunnleggende gode/at de har gode hensikter, og at hvis de blir møtt med tillit og oppmuntring, vil de gjøre de riktige valgene. Et slik menneskesyn gir meg unike muligheter til å bygge gode relasjoner, noe som igjen gjør det lettere å komme i posisjon til å stille mer kritiske og «taktisk naive» spørsmål og få mer gjennomslag for dem.

Bakgrunn:

– befal ved BSIT(Befalsskolen for Infanteriet i Trøndelag), og har senere arbeidet som instruktør her.- utdannet allmennlærer ved HiST(Høyskolen i Sør-Trøndelag).

– NLP Master Practitioner, coaching II, ved NOCNA, Nordic Coach & NLP Academy.

– sertifisert «Advanced Diversity Icebreaker user» hos Human Factors AS.

– autorisert bruker av JTI(Jungiansk Type Index) og Teamkompasset.

– MOT-koordinator Rindal kommune

– har jobbet som lærer i Rindal kommune siden 2007

– daglig leder Norway Designs AS avd. Trondheim

– daglig leder Joy of Art Designed by Åse Børset

– Sør-Trøndersk mester i hoppeball

DSC_5075-Edit-2

Kontakt Trialog for mer informasjon! Trialog skreddersyr kurs og foredrag som gjør at du skal få det aller beste ut av din bedrift!

tlf: 9170 1660

 

Share This